طرز تهیه دمنوش چگونه است؟ بلاگ خبری و اطلاع رسانی آجیل و خشکبار برادران حسینی

طرز تهیه دمنوش چگونه است؟ بلاگ خبری و اطلاع رسانی آجیل و خشکبار برادران حسینی

برای تهیه دمنوش آن کافی است یک قاشق برگ گیاه بادرنجبویه را در مقدار مناسب آب جوش ریخته و مثل چای حدود ۱۵ دقیقه در معرض حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا فروشگاه اینترنتی آریو کالا دم بکشد. ریشه گیاه سنبل الطیب، گل گاو زبان و دارچین را در یک قوری ریخته، روش آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشه. مقداری آویشن خشک شده توی قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید؛ و بگذارید تا دم بکشد.

  • دمنوش آویشن یکی از دمنوش‌هایی است که در بهبودی عفونت، رفع اختلالات تنفسی، کاهش افسردگی، رفع خارش، عطسه و آلرژی‌های فصلی تاثیر به‌سزایی دارد.
  • اما دمنوش‌‌های گیاهی از میوه‌های خشک‌شده، گل‌ها، گیاهان و ادویه‌جات تهیه می‌شوند و به همین دلیل طعم‌ها، عطرها و خواص متنوع و متفاوتی دارند.
  • توجه داشته باشید که رنگ دهنده‌ها یا طعم‌دهنده‌های افزودنی در طولانی مدت مضر خواهند بود، پس در هنگام خرید دم‌نوش‌ها به این موارد توجه نمایید.

بلاگ فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار برادران حسینی در زمینه اطلاع رسانی های مجموعه و همچنین انتشار جدیدترین مقالات در حوزه آجیل، خشکبار و سایر حوزه های مرتبط با سلامت انسان فعالیت می کند. هدف بلاگ در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید در جهت بالاتر بردن سطح آگاهی افراد بازدیدکننده می باشد. همچنین برای خرید محصولات می توانید به فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار برادران حسینی مراجعه نمایید. افراد می توانند به طور متوسط به میزان دو تا سه فنجان از نوشیدنی های گیاهی ذکر شده در بالا را استفاده کنند. افراد بعد از دم کشیدن می توانند دمنوش آماده شده را از صافی رد کنند و با اضافه کردن مقداری عسل و یا نبات، آن را میل کنند.

طرز تهیه و وسایل[ویرایش]

این دمنوش به دلیل طعم و مزه ترشش، طرفداران زیادی دارد.از خواص بی‌نظیر این دمنوش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. کاهنده‌ی فشار خون و وزن بدن، بهبود متابولیسم بدن، درمان التهاب دستگاه گوارش، درمان مشکلات کبدی و صفراوی. با مصرف دمنوش چای ترش به کاهش چربی و فشار خون بدن کمک زیادی خواهید کرد.

۲۲- چای بادرنجبویه:

تحقیقات نشان میدهند که این دمنوش همچنین دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی می‌باشد. دلیل اصلی‌ استفاده از دمنوش زنجبیل کمک به درمان دل درد و حالت تعوع و همچنین افزودن طعمی‌ تند به دیگر چای ها، مخصوصا چای سیاه می‌باشد. اما زنجبیل دارای بسیاری مزیت‌های بالقوه دیگر نیز می‌باشد، از حفاظت از مغز و قلب گرفته، یا کاهش قند خون و خواص ضد سرطانی. برای تهیه دمنوش نعنا کافی است 1 تا دو پیمانه از آن را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا بر روی حرارت غیرمستقیم و به صورت در بسته دم بکشد سپس با عسل یا نبات نوش‌جان کنید. برای تهیه دمنوش پونه کوهی کافی است 1 تا دو پیمانه از آن را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا بر روی حرارت غیرمستقیم و به صورت در بسته دم بکشد سپس با عسل یا نبات نوش‌جان کنید.

دمنوش ها به صورت مجزا و ترکیبی مورد استفاده قرار می گیرند ، که باعث بوجود آمدن طعم های مختلفی می شود . با بررسی کردن خواص و شناسایی دمنوش های مختلف ، به نوشیدنی هایتان تنوع دلپذیر بدهید. دقت نمایید هر چند که دمنوش‌‏ها حاوی ترکیبات مفیدی هستند اما بر اثر گذشت زمان با اکسیژن هوا از خواص آن‌ها کاسته می‌شود. به همین دلیل، دمنوش‏ را در محیط خشک، خنک، در سایه و به مدت ۲ تا ۳ ماه نگهداری کنید. مناسب‌ترین زمان برای استفاده از دمنوش بابونه، صبح است و اگر برای تقویت معده از آن استفاه می‌کنید، توصیه می‌شودکه ناشتا مصرف شود.